Pyöreän Pöydän Pyövelit

Taas tietty media näytti poliittisen suuntansa. Ei yllätä.

Pureskeltiin valmiiksi ja negativisoitiin.

Kohteena Laura Huhtasaari. Kaarina Hazardin sanoin. Laura Huhtasaari syytti opettajia, he eivät seuraa opetussuunnitelmia. Hän hyökkäsi koulun kimppuun. Tosin täysin ymmärrettävää, että käy yhteiskunnallisesti merkittävän instanssin kimppuun koska Laura on kouluvastainen. Myös hänen kannattajat ovat kouluvastaisia. He eivät ole pärjänneet koulussa ja ovat katkeria. Laura on katkera graduun liittyvien selvitysten vuoksi ja hänen luomiskertomus on poikkeava. 

Vanhemmat ovat säikähtäneet. Tämä toimii samalla lailla kuin kouluampuminen. Luonne on terroristinen.  Näin Kaarina Hazardin sanoo.

Keskusteltiin myös kansanedustajan roolista, saako tehdä, sitä ja saako tehdä tätä?

https://areena.yle.fi/1-4515270?autoplay=true

 

Kansanedustajan työ ja tehtävät on määritelty alla olevassa lähteessä.

Kansanedustaja on lainsäätäjä, yhteiskunnallinen vaikuttaja, alueensa edusmies ja kansainvälinen toimija. 

https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/kansanedustajien_tyo_ja_teht…

 

Haluammeko kansanedustajiksi reagoimattomat ja virran mukana vaeltavat? Minä en.

Haluan edustajan, joka muun muassa nostaa esille ajankohtaisia asioita, uskaltaa ottaa esille kriittisiäkin asioita. Uskaltaa laittaa itsensä likoon oikeudenmukaisuuden puolesta. Toimii äänestäjiensä äänenä pyytteettömästi. 

 

Millaisia kansanedustajia me haluamme?

 

 

 

MerviEskelinen
Perussuomalaiset Pieksämäki

Olen peruskoulutukseltani sisätauti-kirurginen sairaanhoitaja, terveydenhuollon maisteri ja ammatillisten aineiden opettaja. Toimin Pieksämäellä luottamustehtävissä. Päätyöni on terveysalan opettaja. Kiinnostuin yhteiskunnallisista asioista muutama vuosi sitten. Suomi on jatkuvassa muutostilassa niinkuin tietysti pitääkin. Toivoisin muutoksen alkavan esimerkiksi pienituloisten ikäihmisten ja lapsiperheiden arjen helpottamisena.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu